.

A Covid elleni védekezés következményeibe legalább annyian haltak bele, mint magába a CovidbaA svéd Karolinska Intézet két munkatársa, Anna Mia Ekström és Stefan Swartling Peterson professzor az UNICEF és az UNAIDS adatait elemezve, arra a következtetésre jutott, hogy a Covid visszaszorítása miatti  korlátozások legalább annyi embert öltek meg, mint közvetlenül a Covid.

 

Prof Stefan Swartling Peterson és Anna Mia Ekström

Ennek a vírusnak 99,95 százalékos túlélési aránya van a 70 évesnél fiatalabbak, és 95 százalékos túlélési aránya a 70 évesnél idősebb emberek körében. 

Azokat a haláleseteket is "Covid" halálozásnak minősítik, melyek valójában nem a vírus közvetlen következményei, ezek leszámításával előfordúlhat, hogy a lezárások hatásai valójában több embert öltek meg, mint maga a vírus.

Az Egyesült KIrálységbann a karantén intézkedések  már valószínűleg több idős embert öltek meg, mint tavaly áprilisban és májusban a koronavírus.
Dr. Jay Bhattacharya cikket írt a The Hill - nek: "A tények, és nem a félelem fogja megállítani a járványt" címmel. Ebben számos tényt mutat be a lezárási intézkedések következményeiről. 

"Nemzetközi szinten a lezárások 130 millió embert sodortak az éhezés szélére, 80 millió gyermeket fenyeget diftéria, kanyaró és gyermekbénulás, és 1,8 millió beteget fenyeget a tuberkulózis okozta halál. A fejlett országok lezárása a szegény országok szegényei körében pusztított. A Világgazdasági Fórum becslése szerint a lezárások további 150 millió ember rendkívüli szegénységét fogják eredményezni, 125-ször annyi emberét, mint ahányan meghaltak  Covidban.
Dr. Jay Bhattacharya (balra)

Ezen kívül a lezárások mentális és pszichológiai következményei sem, elhanyagolhatóak. Ráadásul számos tudományos publikáció kimutatta, hogy a lezárások nincsenek hatással a vírus terjedésére. Például a Stanford Egyetem négy orvosprofesszorának publikációjában nem találtak bizonyítékokat az általuk "nem gyógyszerészeti beavatkozásoknak" nevezett, lezárások, társadalmi elhatárolódás, üzletek bezárása és az otthonmaradás alkalmazásának alátámasztására.- írja az ujvilágtudat

.
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china