.

Akire nem vonatkoznak a fizika törvényeiAz alábbi felvételen Zay Jones, a Buffalo Bills futballjátékosa látható, miközben "lebegve" áll a lábára, miután egy neki passzolt labda után vetődve elhasalt a pálya zöld gyepén.


Nem vagyunk biztosak benne, hogy szuper emberi képességet láthatunk, viszont ami az élő közvetítés képein látható, az szinte ellentmond a földi gravitáció törvényeinek. Jones szinte erőfeszítés nélkül áll talpra hátrafelé, és valóban úgy tűnik, mintha valamilyen láthatatlan erő húzná.


<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/OXfdasSumNc" frameborder="0" gesture="media" allow="encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Zay Jones fizikát meghazudtoló mozdulatának a titkát sokan próbálják megfejteni, többek között az ABC7 Eyewitness News műsorvezetői, de úgy tűnik, nem sok sikerrel. Mások is próbálták utánozni ezt a hátrafelé történő felállást, de még senkinek sem sikerült.


<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/dP483bs7b6k" frameborder="0" gesture="media" allow="encrypted-media" allowfullscreen></iframe>
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol