.

Aki mást mond a vírusról, azt törlikAz orvosok Washington DC-ben koronavírusról tartott sajtótájékoztatóját elhallgatták a videókat és az erről szóló beszámolókat eltávolították az összes jelentősebb közösségi média felületéről. - írja az ujvilágtudat

Még a webhelyüket is lekapcsolták

 
 
A sajtótájékoztató eltüntetett hírei kovetkeztében érzett felháborodásukban az orvosok visszatértek a Legfelsőbb Bíróság épülete elé 2020. július 28-án, kedden.
Annak ellenére is megtartották második sajtótájékoztatójukat, hogy tisztában voltak a kockázattal, ami az életüket, családjukat és munkájukat fenyegeti. Továbbra is nyílvánosságra akarták hozni, hogy szerintük létezik a koronavírus gyógymódja, és hogy az embereknek nem kell többé félnie.
Az interneten élőben közvetítették és rögzítették azt a sajtótájékoztatót ahol a résztvevő orvosok megosztják szakmai véleményüket a koronavírusról és kezeléséről.
A videóban az orvosok a hidroxiklorokinról beszéltek, amivel állításuk szerint kezelhető/gyógyítható a COVID-19, miáltal nincs szükség maszkokra, és oltás sem kell.
Ezzel a kijelentéssel az a baj, hogy nem egyezik a jelenlegi hivatalos állásponttal. A jelentősebb médiában működő cenzorok ezt hamis informácóként értékelték, így a hírekben sem jelenhetett meg. A videót még ifjabb Donald Trump is megosztotta a Twitteren, ami gyorsan törölve lett, majd több mint 12 órán keresztül korlátozták fiókjának funkcióit.
 Úgy tűnik, még a szakmabeli orvosok véleménye sem mehet szembe a hivatalos állásponttal, arról nem isbeszélve, ha általuk javasolt módszer alkalmas a koronavírus kezelésére, akkor feleslegessé válik a vakcína kifejlesztése.

Az emberek vágynak a könnyítésekre a vírus kezelésével kapcsolatban. Újra szeretnének szabadon élni, és saját maguk dönteni cselekedeteikről.
 
 
Ez az igény Berlinben hatalmas tömeg tüntetésen került kifejezésre. A hatóságok szerint 20 ezer fős tömeg vonult át a belvároson a Brandenburgi kapuig, a szervezők számításai szerint viszont 1,3 millió tiltakozó vett részt a megmozduláson. 

Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china