.

Adrenalin növelő gyalogos hidak SpanyolországbanLátványos gyalogos hidak, amin sokan nem mernek átmenni


Minden országban vannak olyan gyalogos utak, amit folyók, szakadékok vagy valamilyen más természetes akadályok szakítanak meg. Spanyolország bővelkedik ilyen tájakban Az ilyen akadályok leküzdésére építették ezeket a csak gyalogosan használható hidakat.
 

1.  Congost de Mont-rebei híd (Lleida)

Ez a híd 500 méter magasságban visz át a Sierra del Montsec hegységen lévő Noguera Ribagorzana folyó felett. Ezen átkelve megemelkedik az adrenalin szint.
 

2. Soutomaior függőhíd (Pontevedra)

A hidat 6 méter magasan feszítették ki a Verdugo folyó fölött Pontevedra városában, a Soutomaior vár közelében. A legbátrabbak a vízbe ugranak róla, mások pedig csak frászt kapnak séta közben a híd ringása miatt. 
 

3. Rupit függőhíd (Barcelona)

A Pruit folyó felett elhelyezkedő függőhíd Rupit és Pruit városát köti össze. Aki ide eljut, annak egy időutazásban lehet része ezekben a középkori városokban. 
 

4, San Pablo híd (Cuenca)

Ez a vasból és fából készült híd 1902-ben épült és jelenleg Cuenca város egyik büszkesége. Ez az egyik legjobb hely a híres függőházak megtekintésére.
 

5. La Hermida függőhíd (Cantabria)

„Spanyolország leghosszabb függőhídjaként” ismert, 90 méter hosszú és több mint 100 méter magas hídon életveszélyesnek tűnik az átkelés. A híd Kantabriában a Desfiladero de la Hermida turista úton található, 


6. Caminito del Rey híd (Malaga)

Évente látogatók ezrei kelnek át ezen a hídon, ami 105 méterrel a Guadalhorce folyó felett épült. A híd a felújított Caminito del Rey, a sziklafalhoz erősített sétány egyik adrenalin növelő része.


 

 

 

Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol