.

73 évesen néz apasági per elé Julio IglesiasEgy 41 éves valenciai férfi újra megpróbálja bebizonyítani, hogy a hetvenes évek közepén az akkor 16 éves édesanyja az énekestől esett teherbe.


Apasági per vár a 73 éves Julio Iglesiasra: mivel egy 41 éves valenciai férfi DNS-teszttel tudja bizonyítani, hogy a világhírű popsztár fia.
 

Iglesias és eddig el nem ismert fia

A hasonló ügyekre specializálódott sevillai Osuna ügyvédi iroda állt elő a bejelentéssel a spanyol sajtóban.

Fernando Osuna a La Vanguardia című napilapnak elmondta: magánnyomozó közreműködésével szereztek DNS-mintát az Egyesült Államokban élő spanyol énekestől. A Miamiban elvégzett vizsgálat 99,99%-os egyezést mutatott a minták között. Az eredmény alapján hamarosan apasági keresetet terveznek indítani – tette hozzá.

A történet nem ismeretlen a spanyol közvélemény előtt. A kilencvenes évek elején a portugál származású María Edite Santos nyilatkozott arról, hogy Javier nevű fiának Julio Iglesias az apja.

Elmondása szerint 1975-ben ismerkedett meg az énekessel, és bár akkor ő még csak 16 éves volt, a következő évben fia született tőle.


Juliö Igesias és Maria Edite Santos napjainkban

A La Vanguardia felidézte: az asszony, később pedig a fiú is próbálta bírósági úton elismertetni az apaságot, de egyik eljárásban sem jártak sikerrel. A DNS-teszt azonban most új fordulatot jelenthet az ügyben.

Julio Iglesias karrierje csúcsán a latin amorózót testesítette meg, romantikus balladáiért nők milliói rajongtak világszerte.

Két házasságából nyolc törvényes gyereke van. 1975-ben – Javier fogantatása idején – Isabel Preysler volt a felesége, aki most Mario Vargas Llosa Nobel-díjas perui író barátnője.

 

Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol