.

Rejtélyes “X” a tenyéren

A tenyérjóslás ősi tudomány, és régóta ismert, hogy a tenyérvonalak és különféle szimbólumok kapcsolatban állnak a személyiséggel és a jövőbeli eseményekkel.

Orang Pandek

Szumátra esőerdeiben él egy rejtélyes teremtmény. Vajon mi lehet ez az emberre és majomra hasonlító lény, ami a dzsungel mélyéről néha előbukkan, majd hihetetlen gyorsasággal eltűnik.

Advent és a karácsonyi ünnepek

A keresztény egyház az adventi időszak alatt készül Jézus születésének megónneplésére, majd az ezt követő karácsonyi ünnepekre.
 

Hét nyelven beszél az 5 éves csodagyerek

A kis Ramses már csecsemőkorában külonleges tulajdonságokat mutatott.  6 hónapos korában a képeskönyvek érdekelték, 12 hónapos korában angol, spanyol görög és náhány japán mesekönyv kötötte le a figyelmét.

Amit a karácsonyról érdemes tudni

http://4.bp.blogspot.com/-cWBggleDvRA/UK-GPYPz1VI/AAAAAAAABgs/bSaSnomDuCE/s1600/karacsony.jpg
A téli napforduló, ami majdnem egybe esik karácsony napjával az emberiség egyik legősibb ünnepe. Az év kiemelt pontjaként jelezi a nap fordulását és egy újabb év eljövetelét. Érdekes felidézni, miként jutottunk el az év leghosszabb éjszakájának sötétjétől a fogyasztás ünnepéig.

Kettős cél a társadalmak irányítóinál

Kétféle oktatás létezik. Az egyik sikerre visz, míg a másik csak megélhetésért küzdő pályakezdőket ad a társadalomnak. Vajon miért az utóbbi az általános?

Egy falu ahol nincs szükség temetőre

Ebben a thai faluban nem kell temetést rendezni. A halott emberek rendszeresen eltűnnek a ravatalozó ágyról.

Kitalált középkor

Az emberiség történelméből az időszámításunk szerinti 614 és 911 közötti éveket nyugodtan el lehet felejteni, mert azok valójában sohasem léteztek, állítja Heribert Illing, a Hiányzó középkor című könyv szerzője.

Mese, vagy valóság?

Napjainkban igen izgalmas időket élünk. Az emberek többsége talán nincs is tisztában a hamarosan bekövetkező sorsfordító eseményeknek. Valószínűleg újra kell írni az univerzum, a föld és az emberiség türténelmét. Minél több ismeretet szerzünk, annál jobban rájövünk, milyen keveset tudunk.

Rejtélyes fénygömb követett egy mentőt 1986-ban Magyarországon

1986. április 22-én különleges jelenségnek voltak tanui a Debrecenből Hajdunánásra tartó mentő utasai. 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol