.

Bevándorlókkal kapcsolatos elhallgatott problémák Németországban

Nem publikált német kormányzati jelentés szerint a közeljövőben 8 millió bevándorló érkezése várható! De hol maradnak a nők?

Ma is sikere van Németországban az Ikarus buszoknak

A brandenburgi Bad Belzig városában tartott IV. Nemzetközi Ikarus Találkozó első díját kapta meg a Légiközlekedési Kulturális Központ (LKK) Malév színeket viselő Ikarus 250 luxus autóbusza

Felfüggesztették a külföldi fuvarozók minimálbér fizetési kötelezettségét Németországban

Kötelezettségszegési eljárást indított az Európai Bizottság kedden Németország ellen, a fuvarozókkal szemben megkövetelt minimálbér-szabályok alkalmazása miatt.

Jövőre fizetősek lesznek a német autópályák

A német törvényhozás alsóháza (Bundestag) pénteken elfogadta a külföldieket terhelő autópályadíjról szóló törvényt, amely szerint 2016-tól a német autópályák használatáért fizetni kell a személyautóval vagy lakóautóval közlekedőknek.

Cadillac-el verte át az NDK határőreit a Nyugat-Német embercsempész

A már megszünt NDK nyugatra vágyó polgárai csak életük kockáztatásával tudtak a határokon átjutni. Ebben volt segítségükre ez az 1957-es Cadillac 

Új szabály a bérlakáspiacon Németországban

Az állam korlátozná a lakásbérleti díjak emelését a nagyobb német városok központjában az átlagos jövedelműek számára is megfizethető bérlakáskínálat fenntartása érdekében.
 

Németországban lassan zárkóznak fel a keleti tartományok

Bíztató jelek a keleti tartományok felzárkóztatásában. Csökkenő tendenciát mutat az egykori NDK területéről a népesség elvándorlása.

Németországban felemás a gazdaság lakossági megitélése

A befektetők többsége szerint Németországban a közeljövőben gazdasági növekedésre nem lehet számítani. Az Union Investment kutatása alapján a lakossági befektetők a pénzügyeik terén nem számítanak váratlan fordulatra, bár az idősek körében nem túl fényesek a kilátások - írja az Investment Europe.

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol