.

A Pentagon nem ért egyet a pénzügyi elittel 

Benjamin Fulford oknyomozó újságíró írása
 

Több forrás szerint valami paradigmaváltó esemény van küszöbön az USA-ban. Három amerikai ügynökségi forrás, kettő a Pentagonból, és egy a CIA-tól azt mondják, hogy valami nagyon nagy dolog fog történni az Egyesült Államokban, de egyik sem volt biztos abban, hogy pontosan mi lesz az. A Pentagon már átvette a hatalmat a FEMA táborok felett, és oda készül tenni az összes politikust Washington D.C.-ből, mondta az egyik forrás. Egy másik a Pentagon katonai hírszerzésétől megerősítette, hogy "volt egy sor tevékenység és zavar a hadseregen belül," ami annak a jele, hogy valami nagy dolog készül, de nem tudta pontosan, mi az.

Hozzátette, hogy valamilyen oknál fogva az összes FEMA koporsót áthelyezték Puerto Ricoba, amit a puerto ricoi TV állomások is bemutattak. A CIA forrás a maga részéről azt mondta, hogy november 11-én az amerikai elektromos hálózatot le fogják kapcsolni.

Egy másik jele, hogy valami szokatlan történik, hogy az amerikai fegyveres erők rádióállomása Japánban egy nyilatkozatot sugárzott a múlt héten, miszerint az "amerikai hadseregnek nincs költségvetése 2014-re."

Egy magasszintű kínai kormányzati képviselő megerősítette, hogy megállapodás született, miszerint forrásokat  bocsátanak egy nagy kampány finanszírozására, hogy véget vessenek a szegénységnek, és megállítsák a környezeti pusztítást.

Miután hívást kaptam a kínai forrástól, felhívtam az Amerikai Nagykövetséget Tokióban, Japánban, hogy megkérdezzem, hogy az Egyesült Államok kormánya támogatta-e egy új fejlesztési ügynökség létrehozását egy több trillió dolláros kampány számára a szegénység és a környezeti pusztítás felszámolására.

Egy Pentagon katonai hírszerzőtől Japánban, akivel személyesen találkoztam megkérdeztem, hogy Barack Obama elnök is benne lesz-e ebben a kampányban. Azt mondta, hogy Obama "furcsa metroszexuális életstílusa" és amerikai kommunista apja ellenére (és nem kenyai politikus, ahogy azt róla állítják)) támogatták Obamát, mert segített megakadályozni a Harmadik Világháború kirobbantását a Közel-Keleten.

Válaszában elmondta, hogyha az összeesküvés vereséget szenvedne a Fehér Sárkány Társaságtól és szövetségeseitől, az amerikai hadsereg több pénzt kapna mint most, és felkérnék, hogy segítsen a bolygó rendbehozatalának kampányában. Ami Obamát illeti, a képviselő elmondta, az ő sorsa az amerikai népen és az amerikai katonai-ipari komplexumon múlik.

Mindenesetre az Egyesült Államokra óriási külső nyomás nehezedik, hogy ezzel a kampánnyal működjön együtt.

Az NSA botrány csak egy példa. Itt van egy amerikai disszidens Oroszországban, Edward Snowden (balra), aki titkokat leplez le az amerikai kémkedésről szövetségesei ellen. Az eredménye az amerikai rezsim szövetségesei, a német, francia és a spanyol kormányok nagy kritikája, ami egyértelmű jele, hogy az európaiak közelebb kerülnek Oroszországhoz, és távol tartják magukat Amerikától.

A másik nagy lépés az Egyesült Államok ellen a múlt héten az volt, amikor Oroszország két stratégiai nukleáris bombázót küldött Venezuelába, mely után Venezuela azonnal átvette az országban lévő amerikai tulajdonú olajfúrótornyokat.

A kínaiak is megtették a magukét annak bejelentésével, hogy körbevették az Egyesült Államokat nukleáris tengeralattjárókkal, melyek megsemmisíthetik az ország egész szárazföldi területét. Ők is agresszíven invesztálnak az új energetikai technológiákba, és egy olaj utáni világ úttörői akarnak lenni.

A régi olajhatalmi erődökben a Közel-Keleten az oroszok folytatják az amerikaiak hagyta légüres tér kitöltését. Törökország, mint NATO ország, tárgyalásokat folytat Oroszországgal egy vámunióról, rakétákat vásárol Kínától, valamint felkutatja és eltávolítja a Moszad ügynököket, akik Irán ellen kémkedtek Törökországból. Egyiptom is vásárol rakétákat és más fegyvereket Oroszországtól, és felajánlottak az oroszoknak egy haditengerészeti bázist.

A múlt héten, amikor az izraeli erők konfrontálódtak Szíriával, az amerikai fegyveres erők azonnal tájékoztatták az oroszokat erről a tényről, feldühítve az izraelieket, és egyértelművé téve, hogy az Egyesült Államok fegyveres erői többé nem fognak háborút viselni Izraelért. Végül Izraelnek szomszédaival, és Oroszországgal is alkut kell kötnie, ha továbbra is életképes kíván maradni.

A hosszú távú terv egy kelet-európai illuminátus nagymester szerint az, hogy létrehozzanak egy laza szövetséget a muzulmán államok között egyik végén Törökországgal, a másikon Egyiptommal. Ezen terv szerint végül Izrael várhatóan egy Zsidó autonóm régió lesz a szövetségen belül.

A totalitárius szaúd-arábiai uralkodóknak emlékeztetniük kell magukat az arab mondásra: "Egyik nap a bot még a kezedben van, a másik nap az ülepedben."

Mindez azt jelenti, hogy az olajpénz a Közel-Keletről és Dél-Amerikából már nem lesz újrahasznosítva azokban a bankokban, melyeket a Federal Reserve Board birtokol, ami a Rockefeller/Bush olajdollár végítéletét is jelenti.

Ezért fogadott el az Egyesült Államok kongresszusa a múlt héten hirtelen egy törvényjavaslatot, amely ismét lehetővé teszi a nagy amerikai bankoknak, hogy végtelen mennyiségű játékpénzt hozzanak létre a származékokat használva.

http://daily.represent.us/theres-something-absolutely-insane-happening-house-right-now/

Természetesen az amerikai hadsereg mindezt felborítja, és a válasz erre, hogy a világ azt akarja, hogy menjenek Washington D.C.-be és a Wall Streetre, és távolítsák el az élősködőket, akik annyi szenvedést okoztak az embereknek az egész világon, és az amerikai népnek.

Ezt követően az amerikai katonai-ipari komplexum nagylelkű támogatója lesz az olyan dolgoknak, mint a veszélyeztetett fajok védelme, harc a banditák ellen, és véget vetni a bolygó megerőszakolásának, mint a túlhalászás és az esőerdők pusztítása. Hogy pontosan mi fog történni, arra a Pentagon és ügynökségi források csak utaltak. A források azt is mondják, hogy az összeesküvés tagjai és családtagjaik, akik azt tervezték, hogy elrejtőznek a földalatti bázisokon, miközben mindenki más meghal, helyette a FEMA táborokban fogják találni magukat. Ha ez nem történik meg, a hurok körülöttük csak szorosabb lesz. A világon az emberek betegek és fáradtak az amerikai  rendszer bűnös viselkedésétől.

Ha az Egyesült Államok villamosenergia hálózata november 11-én leáll, az azt jelenti, hogy nincs internet, nincs TV, és nincs ATM. Ha ez az esemény megtörténik, és ha sikerül a jófiúknak, ily módon alkalom nyílik az összeesküvés két fő fegyverének, a pénzelosztás ellenőrzés, és a tömegpropaganda tehetetlenné tételére. A rendszert újra lehetne indítani mindazon hisztérikus ostobaságok és hamis hírek nélkül, melyeket az utóbbi időben ontott magából.

Az összeesküvés bábkormányainak összehangolt kísérletei Japánban, az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban, hogy drasztikusan korlátozzák a sajtószabadságot csupán kétségbeesésük jele, nem az erejüké. Elvesztették a helyzet irányítását, és valahogyan azt hiszik, hogy vissza tudják gyömöszölni a dzsinnt a palackba az igazság elzárásával. Ez nem fog megtörténni.
Stephen Harper by Remy Steinegger.jpg
Az összeesküvés kinevezett vezetői Kanadában, az Egyesült Királyságban és Japánban több fronton is támadás alatt állnak. Kanadában egy korrupciós botrány veszi körül a Bush jelöltjét, Stephen Harpert (jobbra). Az Egyesült Királyságban egy drákói sajtótörvény hatalmas kormányellenes kampányt váltott ki. Japánban azok, akik az összeesküvésnek dolgoztak már nem teszik, ami azt jelenti, hogy a japán parlamentáris színjátszótársulat egy új szövegkönyvből fog felolvasni. Ez már látható egy közös japán orosz katonai hadgyakorlat történt múlt heti bejelentésből.

Mindezek végjátéka a világbéke lesz.

Plusz, ha szerencsések vagyunk, az is kiderül, hogy idegen fajok blokád alatt tartották az emberiséget. Ha elérjük a világbékét, talán meg lesz engedve, hogy elhagyjuk a bolygót, és esélyünk lesz, hogy felfedezzük az univerzumot. Ha nem, akkor azon kell dolgoznunk, hogy igazán jóvá és vidámmá tegyük ezt a planétát.

Benjamin Fulford

Új világtudat fordítása

A szerző eddigi cikkei:   Japán bérgyilkosok és a pénzvilág ; Halloweeni bepillantás a hatalom színfalai mögé

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china