.

Mit bizonyíthat a távolba látás?Pareja joven sentado en la roca grande y ver lo lejos en el mar Foto de archivo - 15196586

Először is azt kell tisztázni, mit jelent a távolba látás.  Távolba látás alatt nem az értendő, mikor a gyorsan hajtó vezető már messziről kiszúrja a sebességellenőrző radart, hanem az amikor a kisérleti alany több ezer kilométer, vagy még nagyobb távolságra is ellát.

Mindenki hallott már földrajzi helyekről, elveszettnek hitt dolgokról melyeket valakinek a csodás távolbalátó képessége  segítségével találtak meg. Sokszor a rendőrség is igénybe veszi ezen képességű emberek segítségét egy-egy bűntett bizonyítékainak felkutatásában. A médiumi képességekkel megáldott megfigyelők azt állítják látják a keresett tárgyat, vagy személyt, még ha nem is tudják pontosan behetárolni a helyet, hogy hol. Több rejtélyes eset megoldásánál bábáskodtak a távolba látók.
Ezeket a megfoghatatlannak tűnő dolgokat a materialista emlőkön nevelkedett "tudósok" jobb esetben is csak gúnyos mosollyal fogadják.
"Azon a napon, amikor a tudomány elkezdi tanulmányozni a nem fizikai jelenségeket, az sokkal nagyobb előrelépést fog jelenteni egy évtized alatt, mint az összes előző század együttvéve." - Nikola Tesla

Ingo Swann RememberedA távolba látás misztikus dolog. Mégis hogyan lehet hitelt érdemlően bizonyítani ennek létét? Erre dolgozott ki Russel Targ és Harold E. jól ellenőrizhető módszert. Több száz kilométerre lévő, akár boritékba rejtett tárgyakat kellett megtalálnia a kisérletbe bevont személynek. Az eredmény függött a céltárgy pontos meghatározásától. A kisérletek jelentős része még a kevésbé pontos meghatározásoknál is sikerrel járt.  Ezen sikeres távolba látások beigazolódásakor a CIA érdeklődése is megnőtt a jelenségben rejlő lehetőségek kihasználására.
A CIA érdeklődését tovább növelte az a 80, neves kutatóktól begyüjtött tanulmány, amelyek végkicsengése egyértelmű: A távolba látás létezik.
Ez a tény egy magára valamit is adó titkoszolgálat fantáziáját kellőképen meg tudja mozgatni. Milyen nagyszerű dolog lenne meglátni a megfigyelt személyek tevékenységét egy kényelmes fotelből. Nem kell a sok macera, kábel, rejtett kamera, költséges tecnikai cuccok. A nyomozó csak becsukná szemét, és megjelnne előtte a megfigyelt hely, esemény vagy a megfigyelt bűnöző. Kicsit tovább fantáziálva, a főnők is láthatná a kiszemelt beosztott minden mozdulatát. Micsoda távlatok! Nem csoda ezek a lehetőségek lelkesítették a CIA prominenseit.
Ezen kisérletek egyik résztvevője Ingo Swann, (balra fent) akinek a cél pontos leírása után, igen jó eredményi voltak. Saját képességei fellelkesítették, és ennek alapján javasolta: Végezzenek távolbalátási kísérletet a Jupiter bolygóra.
File:Pioneer 10 at Jupiter.gif
Ennek az adott aktualitást, hogy a Pionir 10 ürszonda a Jupiter felé tartott. Ez a kisérlet igen jól sikerült. Swann képes volt meglátni a bolygó körül egy olyan gyűrűt, amit a csillagászok csak a később odaérő szonda képeinek elemzésekor fedeztek fel. Ezt, az akkor még feltételezésként kezelt meglátást és még sok más Jupiterrel kapcsolatos anomáliát a Stanford egyetem is közzétette, még mielőtt ezeket tudományosan is alátámasztották volna.
CIA.svg
Azért ez a távolbalátás nem volt ilyen egyszerű. A kísérletek nem váltották be a CIA reményeit. Lehet, hogy a Jupitert jól meg lehet figyelni a távolból, de a tömegből a rossz szándékú célszemély kiválasztására ez a módszer nem volt alkalmas. Belátták, a távoli megfigyelés egyenlőre nem pótolja a közeli megfigyelést, a megfelelő helyre elhelyezett mikrofont, kamerát.
Mikor a CIA 1995-ben feloldotta a titkosítást, erről a parapszichológiai kisérletsorozatról is lehullt a lepel.

Igno Swann hírszerző közösségekben dolgozott. Távolba látási képességet a holdra is alkalmazták. Ennek tapasztalatait a titkosítás feloldása után így összegzi:
 
"Egy dolog olvasni az UFO-król az újságokban és a könyvekben. Egy másik dolog pletykákat hallani a hadseregről
vagy a kományról, hogy érdekeltek az ilyen ügyekben. Pletykák, amelyek azt mondják, hogy földönkívülieket
fogtak el, és lezuhant egy idegen űrhajó. De az egészen más, ha az ember egy olyan helyzetben találja magát, amely mindezt megerősíti. Láttam tornyokat, gépeket, kivilágított épületeket, munkával elfoglalt humanoidokat, amiket én nem tudtam volna kitalálni."

Russel Targ a Stanford Egyetemen 23 évig vezette a távolba látást megfigyelő parapszihológiai vizsgálatokat a hadsereg és a CIA részvételével. A projektről a következőket mondta:
 
"A távolba látás kisérletének sikere jelentős tudományos bizonyítékkal járt a jelenség (távolbalátás) valóságát illetően. Ezen eredmények felfedezésének további jelentőssége az volt, hogy egyre több embert lehetett találni a kiváló minőségű távolbalátás igazolására.  Gyakran ezek az emberek lepődtek meg legjobban saját képességeiken. A CIA ráadásul saját embereivel vett részt távolbalátóként ezeken a vizsgálatokon annak érdekében, hogy ellenőrizhessék és kielemezhessék az eljárásokat. A CIA személyzete sikeresen hozott létre kellően magas színvonalú célleírást, hogy független szakértőknek is lehetővé tegyék a jelenség ellenőrzését, kipróbálását."

A távolba látás vajon újabb bizonyíték a holografikus világ létezésére? A holografikus világ elmélete szerint minden egy helyen van, és amit látunk csak illúzió. Ha minden egy helyen van, a távolbalátó valójában nem is lát a távolba, csak átlát a hologramon és ott látja meg azt a pontot, amit keres. 
De ez már kvantumfizika, amely azt feltételezi, hogy két részecske közt nincs is távolság.
Hát, akad még néhány érdekesség a kvantumfizika világában!

Kapcsolódó cikkek:  Holografikus a világ?     Mátrix, vagy nem mátrix?  

Források:
új világtudat
issuu.com/webshare/docs/1979-precognitive-remote-viewing-st?e=6280691/4386753
issuu.com/webshare/docs/airreport?e=6280691/4386765
issuu.com/webshare/docs/jse_10_1_puthoff?e=6280691/4386769
http://ia600605.us.archive.org/30/items/PenetrationTheQuestionOfExtraterrestrialAndHumanTelepathy/Penetration_Ingo_Swann.pdf

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china