.

Meglepetés a nudista strandon TarifánTarifa, a 14 km széles Gibaltári-szoros európai részén, Nyugat-Európa legdélebbi városa.

 

Egyre több migráns válaszjtja ezt a vizi utat az Európai Unióba való bejutáshoz
 

Az Afrikát Európától elválasztó keskeny Gibraltári-szoros, minden időben csábította a nagy tettekre vágyó embereket, hadvezéreket, hogy a másik kontintnsen érjenek el sikereket.
Ezen a tengerszoroson átkelve indultl Róma ellen Hanibal (Kr. e. 218-ban), hogy az Alpokon átkelve szárazföld felől támadja meg Rómát. 
711-ben Tariq bin Ziyad bereber hadvezér, is itt kelt át a szoroson, és innen kiindulva jutott el egész Franciaországig, majd a folyamatosan csökkenő területen 700 évig virágzott a mór kultúra.


Napjainkban sincs ez másként. Ma nem hadvezérek, hanem helyzetükkel elégedetlen emberek tömegei gumicsónakokkal,  életveszélyes, túlzsúfolt ladikokkal vágnak neki ennek a vizi útnak.

Július 27-én a Tarifa melletti nudista strandon különös gumicsónakra figyeltek fel a békésen napozó, fürdőző emberek. A túlterhelt vizi járművet először a parti őrség motoros hajója közelítette meg, de a csónakban lévő több mint 30 ember nem fért volna el a fedélzetén, igy hagyták, hogy a közeli homokos strandon kössenek ki.


Ezt nem kellett kétszer mondani a gumicsónakot vezetőnek, azonnal a part felé vette az irányt. A parti homokra futott csónakból kiugráltak az emberek, és sportolókat megszégyenítő sebességgel minden irányban szétfutottak a környező fás részek felé. nem volt kedvük megvárni, míg odaérnek a hatóság emberei.Az eseményeket egy a parttól távoli hajóból is videózták
 
 

<iframe width="720" height="406" src="https://www.youtube.com/embed/3UqoPOHAL4I" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>
 

Az idén változott a migránsok európa felé vezető útja. Náhány éve még Görögország, tavaly Olaszország, az idén pedig Spanyolország jelenti az elkeseredett emberek jobb élet felé vezető útját. A téli, tavaszi, erős szelek elmúltával megnyugszik a tenger, és ilyenkor szinte naponta érkeznek hírek migránsok érkezéséről.


A két földrész közti távolság nem lekűzdhetetlen, igy aztán sokan neki is vágnak az így is veszélyes tengeri útnak. A Giraltári-szoros környékén két kedvelt terület van, Algeciras és Tarifa, amit előszeretettel céloznak meg az új életre vágyó migránsok.

A mostani esetben Tangerből indultak és playa Boloniára érkeztek, amelyet a 10 legjobb nudista srtandként tartanak nyilván Spanyolországban.
 

Playa Bolonia, most ide érkeztek a migránsok.  A távolban az afrikai oldalon lévő és a Gibraltári szotos Atlanti-óceán felöli bejáratát őrző hegy látszik.

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china