.

Már megint óraátállításVasárnap óraátállítás, talán az utolsó?


Március 28-án, hajnali 2 órakor egy órával előre, hajnali 3 órára kell átállítani az órákat, vagyis vasárnap egy órával kevesebbet alhatunk. Megkezdődik a nyári időszámítás.
 


Rohan az idő, úgy tűnik most tértünk át a téli időszámításra, pedig az egy fél éve volt. Az ember csak kapkodja a fejét. Már nagyon sok helyen megelégelték ezt a bioritmust felborító gyakorlatot, erlelődött a változás.

Az Európai Unióban régóta vitáznak arról, hogy érdemes-e az óraátállítást érvényben tartani vagy sem, az első lépések még 2013-ra nyúlnak vissza. A tavaszi és őszi óraátállítások eltörlésének az előnye éppen az lett volna, hogy egységes rendszer kerül bevezetésre, nem változnak az idősávok sem éven belül, sem éven túl. A végső szavazés a tagállamok kezében hagyta a döntést, hogy melyik – nyári vagy a téli – időszámítást tartják meg véglegesen.

Most pont ez az egységes időmérés szűnhet meg október 21-től. Elvileg az is előfordúlhat, hogy Madridban 13:00 mutat az óra, Budapesten meg még csak delet.. Ennek persze esélye sincs, hiszen így a nap járásával ellentétesen  múlna az idő.

Az Európai Parlament egymás közötti egyeztetésre kérte fel a tagállamokat és a Bizottságot annak érdekében, hogy az egységes piac működését ne forgassa fel az, hogy egyes országok a téli, míg mások a nyári időszámítás mellett döntenek.

Egyenlőre teljes a bizonytalanság az őszi óraátállítés mikéntjében. Ami biztos:

Március 28-án, vasárnap hajnali 2 órakor egy órával előre, hajnali 3 órára kell átállítani az órákat

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china