.

Malagába érkezik a milliomosok lakóhajójaHárom napra Malagába érkezik kétszáz kiválasztott utasával a  THE WORLD luxushajó

Ezen a hajón csak milliomosok utaznak


Ez nem üdülőhajó, hanem inkább minden luxussal ellátott lakóhajó, amelyen több hónapig is tarthat egy út. A 2002-ben vízre bocsájtott hajó építési költsége 300 millió euro. A hétköznapi utasok számára megfizethetetlen árai ellenére azóta is telt házzal látogatja a világ legszebb tengereit, kikötőit. Az utakra évekre előre várólista van.
 
Az utazás feltételei: 10 millió eurónak kell lennie a bankszámlán, napi 1500-4000 euró a két vagy háromszobás lakosztály. Ahhoz hogy be lehessen jutni a kiválasztott 200 utas közé, rendelkezni kell a hajótulajdonosok exkluzív klubjának ajánlásával.
 
A 196 méter hosszú, tizenkét fedélzettel, 165 luxuslakással rendelkező hajónak tulajdonosai húsz különböző országból származnak.​ Ők jelölik ki az utak céljait. 2022-ben öt kontinens, 93 kikötő meglátogatását tervezik. További cél, hogy két -három évente körbejárja a világot. 
 

A hajó 2019-ben már járt Malagában

A lakosztályok nem a turista hajókon megszokott kisméretű kabinokból állnak, hanem tágas térrel, egy vagy két fürdőszobát sőt még külön konyhával is rendelkező lakrészek.
 
A két hálószobás lakosztály szalonja


A három hálószobás lakosztályok előszobával, konyhával, három fürdőszobával, valamint tágas nappalival és terasszal rendelkeznek.

A teraszon még aludni is lehet
 
A 200 utashoz 250 fős kiszolgáló személyzet tartozik. A hajó szeptember 27-én érkezik és három napot tölt Malaga kikötőjében

 

 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol