.

Július 1-től extra ellenőrzés vár a Spanyolországba érkező külföldi turistákraA hatóságok félnek a járvány újbóli fellángolásától, ezért lázméréssel és kérdőívvel fogadják a Spanyolországba látogató turistákat.
 

Július 1 után Spanyolország újra fogadja a külföldi turistákat. A tavalyi szezonban Angliából, Németországból, és Európa északi államaiból a legtöbben repülővel érkeztek mivel az autókölcsönzők megfizethető áron kínált kocsijai feleslegessé tették a hosszú út kényelmetlenségeit.
 

A térképre nézve nem is érzékeli az ember a távolságokat, pedig csupán a francia határtól Costa del Solig autóval minimum egy nap, míg repülővel másfél óra az út.  Ez magyarázza Malaga repülőterének hatalmas forgalmát. A legtöbb turista nem a hosszú utakat élvezi, hanem a pihenést, a nyaralást és a szállásához közeli nevezetességek megtekintését. Ezért éri meg már rögtön a reptérnél kocsit bérelni, így a az étvételkokor és a kocsi leadásakor is sok időt lehet megtakarítani.


Az országnak szüksége van  a turizmusból származó bevételre, de hogy ez az idén miként fog alakulni, még a jövő zenéje. Egyenlőre csak az biztos, hogy júlus 1-től megnyitják a határokat, jöhetnek a külföldiek. Aki mostanában repülővel érkezik, már a repülőn érzékelheti a járványügyi intézkedések hangulatát.
 

Landolás után egy gyors lázmérés és egy kérdőív kitöltés következik. Kissé személyes jellegű kérdésekre is választ kell adni, mint például kikkel találkozott és volt e köztük koronavírusos, vagy koronavírus gyanús eset. Amennyiben a vizsgálatot végző tisztviselőben felmerül a gyanú, hogy a frissen érkező  akár fertőzött is lehet, akkor ezt megbízható PCR-tesztekkel fogják ellenőrizni.
A procedurát a közúton vagy hajón érkezők sem kerülhetik el. 
 


 

A fertőzés elkerülése érdekében az egészségügyi vészhelyzet után is érvényben marad a maszk kötelező viselése azokon a zárt helyeken, ahol nem tartható a másfél vagy két méteres szociális távolság, A strandok befogadóképességét is ennek alapján határozzák meg. A tengerparti homokos területeken 4X4 méteres (vagy hasonló nagyságú) részeket jelölnek ki, ahol a fürdeni és napozni vágyók fertőzés veszélye nélkül élvezhetik a strandot. Strandőrség is létesűl, aminek az a feladata, hogy a látogatókkal ezeket a szabályokat betartassák.
 

Milyen strandot terveznek a spanyolok erre a nyárra | Costa Del ...
Tengerparti strand látványterve

Reméljük, a külföldiek Spanyolországba  tervezett utazásainál az az érzés fog dominálni, itt mennyire vigyáznak az egészségükre és nyugodtan jöhetnek.


 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china