.

Egyes sajtóhírek szerint Dánia be szeretné fejezni a covid őrület uralmátDÁNIA LEHET AZ ELSŐ EURÓPAI ORSZÁG, AHOL MEGSZÜNTETIK AZ ÖSSZES COVID JÁRVÁNYRA HIVATKOZÓ KORLÁTOZÁST


Egyes sajtóhírek szerint Dánia be szeretné fejezni a covid őruletet és megszüntetnék az országban az úgynevezett covid intézkedéseket. Kérdés, hogy a covid-félelemek EU-s terjesztői, hogy reagálnak majd erre és megpróbálják e  befolyásolni Dániát, megaladályozva a dán vezetőket  abban, hogy véget vessenek az emberi civilizáció legnagyobb, globalista félrevezetésének az úgynevezett Covid19  “világjárványnak”.

A koppenhágai parlament nemrég úgy döntött, hogy október 1-től minden koronaintézkedést be kell fejezni. Nem lesz többé maszk-követelmény, és a vizsgálati/ellenőrzési rendszert is megszüntetik. A dánoknak ezután már nem kell bizonyítékot szolgáltatniuk arról, hogy beoltottak-e vagy nem, pozitív vagy negatív-e a tesztjük.
A cikkben megemlítik, hogy számolnak a fertőzések megnövekedésével, de az ország egészségügyi hálózata elbírja a terhelést. Talán a képviselők úgy gondolták a társadalom egészséges rétegeit nem kell korlátozni szokásos életvitelükben.

A hír azért különös és meglepő, mert a szomszédos Németország épp a drasztikus szigorítás küszöbén áll. Még a szupermarketbe is oltási bizonyítvánnyal lesz lehetőség bemenni, és 2022 tavaszig kötelező lehet a maszkviselés is.

Forrás: RT DE

Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china