.

Beperelték Kanada miniszterelnökét az eltúlzott járványügyi intézkedések miattA neves kanadai alkotmányjogász, Rocco Galati ügyfelei nevében keresetet nyújtott be a kanadai legfelsőbb bírósághoz. Ezzel pert indítanak Kanada miniszterelnöke, Justin Trudeau, Dr. Theresa Tam kanadai tisztifőorvos, Ontario tartomány vezetője, Doug Ford és még több vezető politikus ellen.


Justin Trudeau

A 196 oldalas keresetlevélben a felperesek nevét és történetük ismertetését kiszerkesztették, hogy névtelenek maradjanak. A felpereseket képviselő ügyvéd, Rocco Galati a közösségi médiában azt írta, hogy mindezt elővigyázatosságból tették, hogy megvédjék ezeket a személyeket a zaklatásoktól. (1)

A felperesek között akadémikusok, orvosok, fogyatékossággal élők és mások találhatók.

A panaszok között szerepel az üzletek bezárása, a maszkok viselésének elrendelése és a társadalmi távolságtartási szabályok, amelyek a csoport szerint "szélsőségesek, alaptalanok és indokolatlanok". A pandémiára adott válaszok "nem tudományosak, orvosilag nem megalapozottak és nem is bizonyítottak".

Emellett bizonyítékokat hoznak fel arra vonatkozóan, hogy a kormányzati maszk intézkedések "fizikai és pszichológiai kárt" okozhatnak.

A csoport azzal vádolja a WHO-t, a mainstream médiát és a szövetségi kormányt, hogy hamis riasztást terjesztettek a COVID-19 járvány idején.

A British Medical Journal folyóiratban megjelent egyik cikk azt sugallta, hogy az új koronavírus következtében az Egyesült Királyságban végrehajtott karantén intézkedések már több brit idős embert ölhettek meg, mint a koronavírus a csúcsa idején. (3)

Az Orvosok a Tájékozott Beleegyezésért szervezet nemrégiben jelentést tett közzé, melyben összehasonlítják a COVID-19-et a korábbi szezonális és pandémiás influenza-periódusokkal. Szerintük a COVID-19 fertőzési/halálozási aránya 0,26%. (4)

John P. A. Ioannidis, a Stanford Egyetem orvos- és járványtani professzora elmondta, hogy a fertőzések halálozási aránya közel 0 százalék a 45 évesnél fiatalabbaknál. (5)

Dr. Sucharit Bhakdi mikrobiológiai szakember és Németország egyik leginkább idézett kutatója szerint:
"A jelenlegi drasztikus intézkedések ....., csak akkor igazolhatók, ha okunk van attól tartani, hogy egy valóban kivételesen veszélyes vírus fenyeget minket. Létezik-e tudományosan megalapozott adat a COVID-19-re vonatkozó állítás alátámasztására? Azt állítom, hogy a válasz egyszerűen nem," - mondta Bhakdi (6)

Michael Levitt, a Stanford Egyetem strukturális biológus professzora kritizálta a WHO-t és a Facebookot a koronavírussal kapcsolatos különféle információk és más perspektívák cenzúrájáért, és a lezárási intézkedésekkel kapcsolatban azt mondta, hogy "Az itt folyó hülyeség mértéke elképesztő." (7)

A fent felsorolt példák csak a jéghegy csúcsát jelentik. A lényeg az, hogy a tudósok és az orvosok véleménye nem kerül meghallgatásra, miközben a kormányok látszólag megalapozatlan döntéseket hoznak, ezért közülük egyre többen frusztráltak. Úgy tűnik, manapság a jogi fellépés az egyetlen módja a figyelem felkeltésének. (8)

(1) - https://vaccinechoicecanada.com/wp-content/
(2) - https://acu2020.org/
(3) - https://www.bmj.com/content/369/bmj.m1931
(4) - https://physiciansforinformedconsent.org/COVID
(5) - https://www.statnews.com/2020/03/17/a-fiasco
(6) - https://www.youtube.com/watch?v=LsExPrHCHb
(7) - https://www.collective-evolution.com/2020/07/01/
(8) - https://www.collective-evolution.com/2020/09/14/     

A feni oldalak a cikk forrásai, melyet az ujvilágtudat állított össze.     

 
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china