.

Benjamin Fulford halloweeni bepillantása a hatalom színfalai mögé

Benjamin Fulford, Japánban élő, széleskörű kapcsolatokkal rendelkező oknyomozó újságíró, akinek a hatalom számára kényelmetlen cikkeit nagy ívben kerüli a fősodratú média.
Ez is egy ilyen cikk, melyben rávilágit a hatalom hátterében zajló eseményekre.

 

Több forrás szerint a múlt héten számos nagy lépés történt a világot uraló hatalmi elit ellen, és még több lesz ezen a héten. 
Japán politiakai hátterét úraló elitben egy sor késő estébe nyúló vita volt, melyben a résztvevők arra az álláspontra jutottak, hogy nem megengedhető egy észak-koreai csportnak leadni Michael Green, a Japán Moszad főnöke és a CIA-s Kenneth Curtis, különböző provokációk elkövetésére vonatkozó megrendeléseit. Ennek eredményeként Green és Curtis kényelmetlen helyzetbe kerültek, állítják japán szélsőjobbosok, akik szerint piszkos ügyeik miatt ennek a két úrnak sok félnivalója van. A legutóbbi, manipulált japán választásokban játszott szerepük és ez ügyben ellenük indított perek miatt sem alhatnak nyugodtan.

Egy ehhez kapcsolódó fejlemény, hogy Benjamin Netanjahu az izraeli sajtóban a múlt héten elismerte , hogy meglátogatta a Pápát, de a Pápa nem fogadta. Ez a tény számára  jelentős tekintélyveszteséget jelentett. Idősebb Bush és Tony Blair néhány éve szintén meglátogatták, még az előző pápát, hogy hivatali idejük lejárta után védelmet kapjanak a háborús bűnöket vizsgáló bíróság ellen. Katolikus vallásra való áttérésük után megkapták a védelmet. Úgy tűnik, hogy az új vatikáni rezsim már nem nyújt menedéket a háborús bűnösöknek az igazságszolgáltatás elől. Ez azt jelenti, hogy Netanjahu nem élvezheti a P2 csoport védelmét, és így politikája és személyisége valószínűleg kudarcra van ítélve.

Mielött ez a hírlevél nyilvánosságra került, egy P2 szabadkőműves forrás hívott. Elmondta, a P2 főnököt, Marco di Maurot, épp most tartóztatták le, és a társaira is vadásznak.

Sok más fejlemény is történt.
Rockefeller házi dinoszaurusza Henry Kissinger, Oroszországba ment egy kolduló küldetésre. Pentagoni források szerint azonban Moszkvában elutasították Vlagyimir Putyinnal való találkozóját.

A találkozóra tett kísérlet erősen jelzi a Rockefeller féle olajdollár rendszer közeli összeomlását. A szaud-arábiai kormány bejelentése, miszerint át kívánják értékelni kapcsolatukat az Egyesült Államokkal, és megtagadják a helyet az ENSZ Biztonsági Tanácsának ülésén azt jelenti, hogy a Szaudi-ház leállíthatja az olajdollár elhelyezését a pénzügyi elit által irányított bankokba az USA-ban. Ennek súlyos következményei lennének az érintett bankok számára.

Ez a pálfordulás azért történt, mert a szaúdi rezsim nincs abban a helyzetben, hogy katonailg megvédje magát. A Pentagon viszont már nem hajlandó harcolni a bankárok érdekeiért, tehát a szaudi rendszernek nyitnia kell Putyin felé, ha fenn akar maradni. Még akkor is kétséges, hogy a rezsim meddig maradhat életben.

Vannak egyértelmű jelei, hogy a török nemzet is ráébred az új geoplitikai realitásokra. Orosz hírügynökségek szerint már vámunióról tárgyalnak Oroszországgal, .
Érdekes fejlemény, miszerint bejelentették, Kínától vásárolnak rakétavédelmi rendszert, annak ellenére, hogy Törökország  a NATO tagja.

A híradások szerint Iránban is nagy dologok történnek a háttérben. A legfelső szintű iráni hatalmasságot, Ali Hámenei ajatollahot, akinek általában nyilvános és előre jó látható programjai vannak, a Moszadhoz köthető Debka weboldal szerint,  már három hete nem látták,

Ez annak is lehet a jele, hogy az iráni Sabbat ügynökök, akik megpróbálták kiprovokálni a 3. Világháborút, izraeli szövetségeseikkel együtt eltávolításra kerültek. A tárgyalások megindulása, melyeken fel akarják oldani az iráni nukleáris fejlesztések kapcsán a nyugattal kialakult patthelyzetet, újabb jele annak, hogy valami megváltozott Hassan Rouhani új elnök alatt.

Mindebből az tűnik ki, valami nagyon alapvető változás történt a hatalmi struktúrában a Közel-Keleten. Ez bizonyítja a régi generációs iránítók végét, mint David Rockefeller és George Bush. Apropó George Bush, az idősebb Bush érintkezésbe lépett a Fehér Sárkány Társasággal a P2 páholyon keresztül, hogy elmondja, hogy neki és a családjának semmi köze az Obama rezsimhez, és hogy Obama a saját feje után megy.

Obama egyik szóvivője a Federal Reserve Boardnak és Washington DC-nek. Ez az összefonódott csoportosulás támadás alatt áll az egész világon.  Sok jel arra mutat, hogy megszünik mozgásterük ebben a változó világban.

Ennek talán leglátványosabb jele az Európával történt példátlan konfliktus. Az európai hírügynökségek tele vannak az európai vezetők haragjával, mivel az NSA (Amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség) kémkedett utánuk. A kémkedés fő vonala mögött elsősorban vállalati titkok lopása állt, és vajmi kevés köze volt a "terrorizmus elleni harchoz".

A legmegdöbbentőbb kijelentés a múlt héten történt, amiről csak a Reuters és az orosz hírügynökségek számoltak be, és amit sok hírügynökség nem közölt: az Európai Unió Parlamentjének múlt heti szavazása arról, hogy függesszék fel az Egyesült Államokat a SWIFT nemzetközi pénzügyi adatbázisból. Ez olyasfajta intézkedés, amit a múltban Észak-Korea és Mianmar ellen érvényesítettek.

Nem tudjuk mi történt az Amerikai Kongresszussal. Mindannyian Floridába repültek múlt csütörtökön az amerikai hadsereggel. A tervezett egynapos kirándulás helyett csak hétfőn tértek vissza Washingtonba.

A japán kormány szereplői úgy tesznek, mintha poitikusok lennének, miközben a Moszadnak dolgoznak. Közben a Moszad emberei, a feljebb leírt okok miatt teljes félelemben vannak. E sorok írója október 22-én elment megnézni egy tárgyalást a kormány elleni perben, amely a legutóbbi választási csalásokat tárgyalta. A felperesek állítása szerint, a Tokiói Legfelsőbb Bíróságnál az egyik elnöklő bírót Takashi Saitot, a  Moszad mégis tudja zsarolni, mivel Sait női ruhában jelent meg mint "Viktória" Tokió meleg kerületében. A Tokiói Legfelsőbb Bíróság PR osztálya erről nem kívánt nyilatkozni, ami azt jelenti a hír igaz, de  "erről nem beszélünk".

Van még néhány nap Halloweenig, addig remélhetőleg több ijesztő dolog is fel fog bukkanni az pénzügyi elit által vezetett összesküvés számára.

Benjamin Fulford

 
A szerző korábbi cikke: Japán bérgyilkosok és a pénzvilág

 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china