.

A mainstream média lélektana

Ez az a cikk, amely bemutatja a társadalom manipulálását a fősodratú médián keresztül és ami ezért soha nem fog megjelenni egyetlen mainstream médiában sem.

Megint meg vagyunk vezetve

A média sokszor nem a teljes hírt, hanem csak az általuk preferált részeket tárja a nyílvánosság elé, hogy a közvéleményt az általuk kívánt irányba befolyásolja.

A szóvívő szerint amerika békét vitt Szíriába

Egyre jobban hozzá kell szoknunk, hogy kétféle hírvilágban élünk. Létezik egy irányadó, az épp hatalmon lévő politika szempontjai szerint megfogalmazott híradás, és léteznek a valós tények. A kettő gyakran kerül ellentmondásba egymással.

A CBS volt riportere elmondja hogyan manipulálják a közvéleményt

Az emberek nagy része még mindig azt hiszi, amit a TV-ben lát, vagy a rádióban hall az az igazság. Sharyl Attkisson a CBS volt riportere belülről látta a médiában a műsorok szerkesztését, tapasztalta azt az irányítást, amely a hírek és riportok pozitív vagy negatív kicsengését írta elő.

Spanyolországban bűncselekmény lett a bármilyen békét megzavaró információ közlése

Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy júliustól az újságok sem írhatnak negatív dolgokat, és az emberek sem tehetnek fel akármit a közösségi médiába,  mivel a kormányzó Néppárt szerint ez a nagy szabadság az oka népszerűségük csökkenésének.

Ami már egy újságírónak is sok.

Dr. Udo Ulfkotte a Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) újságírója, megelégelte az állandó irányítást, a megrendelt beállítottságú cikkek írását és egy videóban tárta a nyilvánosság elé, hogyan manipulálják a híreket.

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china