.

A világ egyik legdrágább, és legnehezebb húsvéti csokitojásaHúsvéti színes

Íme a világ egyik legdrágább, és legnehezebb húsvéti csokitojása

 
A limitált kiadású különlegességet, azonban még így is hamar elkapkodták.

belyeg_tojas.jpg
Fotó: dailymail.co.uk

Ez aztán a húsvéti csokitojás! Nem elég, hogy arany portól csillog, és úgy néz ki, mintha csipkéből lenne, de csodás külső megjelenése mellett más meglepetést is tartogat. Nem ebben nincsen összerakható műanyag játék!
A "csupa csoki álom" valójában 3 tojásból áll, így a súlya majdnem 1,5 kilogramm. Ilyen paraméterek mellett csak az ára az, ami kevésbé csábító, ugyanis a tojás több mint 16 ezer forintot kóstál.

Csak képzeljék el a fiúk arcát, amint megkapják ezt a csodás tojást a locsolásért cserébe: egy tojás, amiben van egy tojás, amiben megint van egy tojás! Ha nem tudnánk, hogy az édességet az itthon inkább a ruháiról híres Marks and Spencer élelmiszerláncnak köszönhetjük, simán azt hihetnénk, hogy a Faberge egyik művésze készítette a finomságot.

26ec992f00000578-3007677-image-a-18_1427118640203.jpg

A tojást Írországban illesztik össze, ahol nagyon finom, külön a lánc számára gyártott tejcsokoládéval dolgozik a 16 fős tojáskészítő művészcsapat. Patricia Brandy a csapat feje elmondta, hogy ezt a tojást egyenként egy óra elkészíteni, és összerakási metódusa 8 különböző lépésből áll. Csak összehasonlításképp, egy óriás csokitojás egy lépésben előállítható. A csoki csoda egyik leglátványosabb eleme a tojás elejében lévő kisebb tojás, ami mintha csak lebegne a kész mű belsejében. Ez már szinte varázslat!

arany-csokitojas.jpg

Azonban, mint elmondták nem a tojás elkészítése a legnagyobb munka, hanem az Írországból Londonig tartó út, ami alatt nem szabad, hogy összetörjön vagy megolvadjon a drága édesség. Ezért az elkészült tojásoknak külön gyártattak le speciális habból készült dobozokat, melyek mind a hőnek, mind az ütésnek ellenállnak.

A tojás egyébként igazi kuriózum, a gyártó 7500 darabot készített húsvétra a különlegességből, amit magas ára ellenére azonnal elkapkodtak.

minap.hu

Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpart

 
 

1915-ben közel háromszáz katona tűnt el percek alatt egy csata kellős közepén úgy, hogy semmi nyomuk nem maradt.

Valami nagyon nem stimmel a koronavíussal kapcsolatban 
A patológusok megállapították: Nem a koronavírustól halnak meg az emberek
 Vár a Costa del Sol