.

Valamilyen ismeretlen tárgy repült a Föld és a Hold közöttEgy amatőr brit csillagász különös objektumot vett észre a Hold előtt


Az angiai Bracknell-ből, Berkshire-ből rögzített klipen jól látható, hogy egy fekete objektum néhány pillanat alatt áthalad a Hold előtt.  Jason megpróbálta követni a tárgy útját, de amint az kiért a Hold fényéből, nyoma veszett, beolvadt a sötétségbe. Mivel napfényben haladt, jobb esetben csillognia kellett volna, esetleg fénylenie, de teljesen sötét maradt. A korong alakú tárgy minden bizonnyal teljesen fekete színű, vagy fényelnyelő réteg fedheti a felszínét.
 
 

<iframe width="640" height="581" src="https://www.youtube.com/embed/zDu1BCmldj8" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Sokasodnak az ismeretlen repülő objektumokrol készült videók, de ezek magyarázatáról adósok maradnak a jelenségeket vizsgáló szervezetek. 
Az egyik ilyen rejtély az 1960 februárjában a "The New York Times" naplap által kozzétett, hivatalos helyekről szerzett információ amely szerint egy olyan szatelitet mértek be, melynek pályája amerika felett keresztezi egymást és amit nem az USA vagy a rivális Szovjetunió lőtt fel.
 

Mivel ennek a titokzatos objektumnak a helyzete, pályája ismert, a mai technikával könnyen megközelíthető, vagy begyűjthető lenne. Megismerésére azonban nem történtek lépések, hivatalos helyekről azóta sem szivárgott ki róla semmiféle információ.
Igy aztán mindenki azt hisz róla amit akar.
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpart

 
 

1915-ben közel háromszáz katona tűnt el percek alatt egy csata kellős közepén úgy, hogy semmi nyomuk nem maradt.

Valami nagyon nem stimmel a koronavíussal kapcsolatban 
A patológusok megállapították: Nem a koronavírustól halnak meg az emberek
 Vár a Costa del Sol