-

A repülő ember titkaEgyre több videó kerül fel az internetre, amelyen valamilyen magasan repülő emberi alak látható, amiről az ufó hívők meggyőződéssel állítják, ezek földönkívüliek 

Rejtélyes videó készült Indiában, amelyen egy repülő humanoid lény látható.
A titokzatos alakot véletlenül filmezték le, amikor egy házaspár éppen fotózkodott Qutub Minarban. 

A felvételen az látható, hogy párt filmező, kamera mögött álló ember egyszercsak kiabálni kezd, hogy egy alak repül az égen. Erre a területen lévő emberek is odanéznek, sikoltozást hallani. A magasban repülő lény pedig úgy néz ki, mint egy emberszerű humanoid-alak.


<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/HRdf5OErWFc" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>
 
A videó bejárta az internetet. Sokan valamilyen idegen, különleges képességekkel rendelkező humanoid lényre gondoltak, pedig a valóság sokkal prózaibb.
Pihent agyú feltalálók mindenféle szerkezeteket ktalálnak, amelyek képessé teszik az embert a repülésre. Az alábbi kép egy kezdetleges próbálkozást mutat, ami még messze nem tökéletes.


Viszont a Jet Engines Strapped elnevezésű szerkezettel már egészen tökéletes repülést lehet végrehajtani. Ezzel a lebegő talpazattal 104 mérfüld/órás (166km/h) sebességet sikerült elérni.


<iframe width="720" height="406" src="https://www.youtube.com/embed/W_4QOMh2Bf8" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Az ember minég vágyott a repülés képességének birtoklásáara, amit egyenlőre csak valamilyen segédeszköz igénybevételével tud megvalósítani. Sokakban él a remény, hogy egyszer agyunkkal teremthetjük meg a gravitáció legyőzésének képességét. Amíg ez nem sikerül, addig be kell érnünk a feltalálók újabb és újabb szerkezeteivel, amivel az adrenalin függő emberek kiélhetik repülés iránti vágyukat.

.

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpart

 
 

1915-ben közel háromszáz katona tűnt el percek alatt egy csata kellős közepén úgy, hogy semmi nyomuk nem maradt.

Valami nagyon nem stimmel a koronavíussal kapcsolatban 
A patológusok megállapították: Nem a koronavírustól halnak meg az emberek
 Vár a Costa del Sol