.

Óriások létezésének megkövesedett bizonyítékaAz írott történelemben mindenütt fellelhető utalás a korábban élt óriásokra. A Biblia is megemlíti, hogy az emberek fiainak és lányainak sokasodása előtt óriások lakták a Földet, emellett a Korán is beszámol óriás méretű emberek teremtéséről.

A legújabb leletet augusztus 24-én, Kína délnyugati részén Guizhou tartományban egy sziklán fedzték fel, melyről Township Yan Ping fotós készített képeket. A felfedezett megkövesedett lábnyom, egy bal láb lenyomata, amely 57 centiméter hosszú, 20 centiméter széles és 3 centiméter mély.


 

 
A szikla a hegyvidék erdős részén van, ahova két órás gyaloglás után lehet eljutni Pingyan faluból. A faluban tudtak a lábnyom létezéséről, melynek keletkezéséről különböző legendák keringtek. Yan Ping elhatározta, hogy utána jár a legendának és megkért néhány falubelit, mutassák meg ezt a helyet.  A fotóst a helyiek elkisérték, mert már többen eltévedtek a hegyek közt.
 
 
Nem is olyan régen egy sor megkövesedett emberi csontra bukkantak egy ecuadori pap, Carlos Vaca atya magángyűjteményében, ami önmagában nem lenne volna furcsa, hiszen a szerzetes haláláig gyűjtött mindenfajta leletet. Azonban ez a lelet más volt. Egy nyakszirti csont és egy szintén emberi, valószínűleg lábtőcsont is szerepelt az atya gyűjteményében, melyek azonban irreálisan nagyok voltak. Az elemzések szerint a csontok egy hét méter magas óriáshoz tartoztak.
Óriásokra utaló felfedezések már korábban is történtek, melyek előtt a tudósok értetlenül állnak. Az egyik hatalmas lábnyomot Mpaluzi dél-afrikai város közelében egy Stoffel Coetzee nevű vadász fedezte fel 1912-ben.


Az 1912 -ben felfedezett lábnyomra nincs tudományos magyarázat

Michael Tellinger szerint, aki egy videót készített a helyszínen tett látogatásáról 2012-ben, a lenyomat, melyet a helyiek "Isten lábnyomának" neveznek, mintegy 1,2 méter hosszú, és 200 millió éves lehet. Egy másik felfedezés egy 290 millió éves lábnyom, melyet Új-Mexikóban talált Jerry MacDonald paleontológus 1987-ben.
 
<iframe width="640" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/dRuxw-nZoJw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

A világ különböző pontjain felbukkanó különös leletek azt bizonyítják, édes keveset ismerünk Földünk történetéből


http://news.china.com.cn/txt/2016-08/26/content_39169113_2.htm

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpart

 
 
 
 

 
 
 

 

 Vár a Costa del Sol