.

Nap, amikor gondolataink ereje megsokszorozódik: március 5.A kvantumfizika kutatói bebizonyították,  gondolataink hatnak az környező világra.


Hát ez az, amin a legtöbb ember elmosolyodik és azt mondja: mekkora marhaság:  "gondolhatok én bármit az úgysem válik valóvá". Persze, hogy nem fog hiszen pont azt gondolta.

Az ősi keleti vallások nem a kvantumfizikából indultak ki, de mégis rájötek, vannak napok amikor a gondolatoknak nagyobb esélyük van a megvalósulásra. Ezeket teremtő napoknak hívták, és ezeken a teremtő napokon nagyon vigyáztak gondolatainkra.

A gondolatok teremtő erejét házilag is könnyen ellenőrizhetjük. Ültessünk két edénybe egy egy babszemet. Az egyikre szeretettel gondoljunk, becézgessük,  a másikra meg utálattal, haraggal nézzünk. 

Az eredmény magéárt beszél
 
http://2.bp.blogspot.com/-jd-Wgq3IFyI/UoSfWPoMDeI/AAAAAAAAT9k/DmsvAQDkpdE/s1600/1394352_561481213921431_1373284530_n.jpg

Igy van ez életünkben is. A jó gondolatok táplálják a gondolat tárgyát, a rosszak meg hervasztják.

A tibeti buddhizmus szerint minden évben 4 különös jelentőséggel bíró teremtő nap van, melyek 10 milliószorosan segítenek gondolataink megvalósulásában.

Az univerzum fogja a rezgésekben megjelenő gondolati jeleket és a hasonló vonza a hasonlót törvénye alapján vágyainkat elindítja a megvalósulás útján.

Természetesen nem egyszerű egy régóta vágyott esemény bekövetkeztét tökéletes nyugalommal várni. Az ember ilyenkor akaratlanul is arra gondol: „Hé, ti, odafönn, hallottátok a kérésemet?" A türelmetlenség valójában azt jelzi, kételkedsz a sikerben. Pedig minél inkább bízol a módszerben, az annál hatékonyabban működik.

Az univerzumban mindenre van esély, ezért ebben a világban ismeretlen a nem fogalma. Ennek tudtával kell kérésünket elíndítani. Mikor olyat mondunk, hogy "nem szeretném" (pl. eltörni a lábam) az univerzum ekkor a szeretném fogalom rezgésével párosítja kivánságunkat és esetleg pont azt vonzzuk be amit nem szeretnénk.
 

Az idei teremtő napok:

Március 5. csütörtök 
Június 2. kedd 
Július 20. hétfő 
November 3. kedd. 

Használjuk ki a lehetőséget és teremtsünk magunknak jobb jövőt.
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpart

 
 
 
 

 
 
 

 

 Vár a Costa del Sol