.

Már megint a HoldElhanyagolt Hold kutatás


47 éve, az Apollo 17, 1972 decemberi Holdraszállása óta, nem járt ember a Holdon  Ez azért is érthetetlen, mert a tehnika azóta hatalmasat fejlődött, a Marsra önjáró robotokat küldenek, sőt belátható időn belül emberes Mars utazást készítenek elő. A Hold meg valahogy kimarad ezekből a nagy tervekből.


Az utóbbi években mindig megjelentek kisbetűs cikkek, hogy a NASA, vagy a Kínaiak vagy az oroszök, tervbe vették asztronauták küldését a Holdra. Egyenlőre ez még nem történt meg, sőt,  egyik űrhatalom sem tüsténkedik ennek magvalósításában. Csoda, hogy ezek után beindul az emberek fantáziája?  Miért kerülgeti mindenki a Holdraszállást, mint macska a forró kását?
 
A konspirációs teóriák hívői szerint a válasz egyszerű:  A Hold már foglalt.
 
Ezt a gondolatot a médiából jól értesült emberek gúnyos kézlegyintéssel hesegetik el, hiszen ha ez így lenne, azt már rég címoldalon hozták volna a lapok.
Nem hozták.
Viszont náhány elszánt ufo kutató folyamtosan vizsgálja a NASA által közreadott képeket és egyiken-másikon igencsak furcsa dolgokat fedez fel


A legutóbbi felfedezést a kanadai Pacitto Dominic tette Montrealból még az év elején, de csak most tette közzé a világhálón. Pacitto Dominic a különös, leginkább egy piramisra emlékeztető objektumot, a Hold körül keringő Lunar Reconnaissance Orbiter fotóanyagai közt fedezte fel. Természetesen nem volt egyszerű észrevennie, alaposan át kellett böngésznie a nagyfelbontású képeket a NASA nyilvános archívumában.

 
Az ufológus a sima felületű, piramis alakú tárgyat egy hatalmas meteorit kráterében vette észre, annak majdnem a közepén.  Más megfigyelők szerint, a képen látható piramis alakú tárgy nem közvetlenül a felszínen van, hanem lebeg és a elmosódott fekete csík a piramis alatt nem más, mint a piramis árnyéka.
 

Végül is egy ilyen fotó nem bizonyít semmit. Nem kell minden annak látszó objektumot annak hinni aminek látszik. Majd a megfelelő szakemberek időben meg fogják mondani minek van nagy jelentősége és minek nincs, Addig egy ilyen kép csak az újságok színes hírek rovatában, a "futottak még" kategóriában, kaphat helyet.. 
Aztán mindenki gondoljon róla amit akar.
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpart

 
 

1915-ben közel háromszáz katona tűnt el percek alatt egy csata kellős közepén úgy, hogy semmi nyomuk nem maradt.

Valami nagyon nem stimmel a koronavíussal kapcsolatban 
A patológusok megállapították: Nem a koronavírustól halnak meg az emberek
 
 Vár a Costa del Sol