.

A jövő
Az emberiség világlátása ma két részre osztható. Az egyik részbe tartoznak azok akik az egész univerzumot fogható, látható dolgok összességének hiszik. A másik része úgy gondolja, hogy ezen a látható, fogható anyagon kívül még még egyéb dolgok is léteznek.Az első csoportba tartozó gondolkodásmód nem túl izgalmas. Nagyon leegyszerűsítve: "Ezt megfogtam, tehát ez létezik"


 
A másik fajta világlátás már széles teret enged fantáziánknak. Itt már a megérzések, és az elvontabb,  nyitottabb gondolkodásmód a meghatározóbb.
Az emberiség eddig megismert történelmét áttekintve nem nehéz olyan emlékeket, tárgyakat és ősi, sokszor mondáknak hitt történeteket találni, amelyek nem férnek bele az első csoport valóságába. Az idő múlásával egyre többen gondolják, hogy ezek történetek valós alapokon nyugszanak.
Az egyik napjainkra is áthúzódó feltételezés, hogy az emberiség egy, vagy több földön kívüli civilizáció genetikai kísérleteként jött létre.
Egy másik elmélet szerint az univerzum teremtése és élettel való megtöltése egy értelemmel teli tudatos energia eredménye. Ebbe a teóriába bőven beleférnek a csillagközi civilizációk, a jó és rosszindulatú földönkívüliek.
E meggyőződés szerint a Föld a rosszindulatú csillagközi lények kísérleti terepe, és az emberiséget elzárva, mintegy karanténban tartják a fejlettebb civilizációktól. Ehhez segítséget a társadalom vezető rétegeibe integrálódott, valamilyen módon hozzájuk kötődő személyektől kapnak.


Ugye ez már sokkal színesebb mint, mint a "csak az létezik amit megfogok" látásmód.
És ezzel még nincs vége. A Föld életében különböző ciklusok vannak, attól függően éppen hol helyezkedik el a Tejút rendszerben.
Földünk a nap körül (1év), a naprendszer a nappal együtt az Alcyone csillag körül (26 ezer év), az Alcyone pedig a Tejút központja(140 millió év) körül kering. 2012. december 21-én ezek a keringési pontok egy vonalba estek, csillagászatilag egy új időszámítás indult. Nem véletlen, hogy a maya naptárak idáig számolták az időt. Új naptárak kidolgozására a maya csillagászoknak már nem volt idejük. A spanyol hódítók nem a csillagokban, hanem a Bibliában hittek, így a maya kultúra írásos emlékei máglyán végezték.
A 2012 utáni csillagászati korszakban a naprendszer megkezdte az Alcyone körüli keringés következő 26 ezer éves ciklusát, miközben  Földünk belépett a Foton övbe. Ezen az energiagazdag égi szakaszon 2000 év alatt halad át. A sprituális médiumok szerint ez lesz a Föld aranykora Az ezoterikus beállítottságuak szerint ez alatt az idő alatt magasabb rezgésű energiák árasztják el a földet. Ez meg fogja emelni az emberiség tudatossági szintjét. (Azért ebben lehet valami, hiszen az emberek egyre jelentősebb hányada fordul a spiritualitás irányába.)
A médiumok szerint közel van a fordulópont, amikor az emberiség tudatossága megemelkedik. Reményeik szerint a tudatosság emelkedésével, az új energiákkal és a magas rezgésű földönkívüli társadalmak segítségével sikerül megszüntetni a földi karantént. Megnyílik az út galaktikus testvérekhez és az emberiség felnő abba a korba, amikor a hozáférhetővé váló új technológiákat nem fegyverek fejlesztésére, egymás pusztítására, hanem egymás segítésére, életünk megkönnyítésére fogja használni.

Ez utóbbi jövőkép szimpatikusabbnak tűnik, mint a jelenlegi világ. Teremtsünk belőle valóságot!

P.R.

Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpart

 
 
 
 

 
 
 

 

 Vár a Costa del Sol