.

Ezzel a kengoruval kevesen kelnének birokraNagy tévedés, ha azt hisszük, hogy a kenguruk mindannyian aranyos, kedves, szőrös kis állatok. Egy ausztrál kertész olyan kengurut fotózott, ami kinézetre akár az „erszényesek Schwarzeneggere” is lehetne.

 

A fotót a nyugat-ausztráliai Margaret River nevű település közelében készítette a kertészként dolgozó Jackson Vincent, akit alaposan meghökkentett a „kigyúrt” kenguru látványa.

Hatalmas karmai voltak, olyan hosszúak, mint az én karom” – nyilatkozta a férfi a Telegraph magazinnak. „Sokkal ijesztőbbek voltak, mint a nagy izmai” – tette hozzá. A leírás alapján az erszényes legalább két méter magas volt, és nagyjából 100 kilogrammot nyomott. Vincent nem sokáig tartózkodott a közelben, féltette vele lévő kutyáját, nehogy a kenguru kárt tegyen benne.

Korábbi megfigyelések alapján a kenguruk akár veszélyesek is lehetnek az emberre, ennek ellenére a támadás esélye nagyon kicsi, Új-Dél-Wales kormányzata szerint évente ötnél kevesebb ilyen eset történik. Mindenesetre a szakértők azt tanácsolják, ne közelítsünk az erszényesekhez, tartsunk tőlük tisztes távolságot.

 
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpart

 
 

1915-ben közel háromszáz katona tűnt el percek alatt egy csata kellős közepén úgy, hogy semmi nyomuk nem maradt.

Valami nagyon nem stimmel a koronavíussal kapcsolatban 
A patológusok megállapították: Nem a koronavírustól halnak meg az emberek
 Vár a Costa del Sol