Egy négyéves kisfiú azt állítja, ő Diana hercegnő reinkarnációjaDavid Campbell ausztrál műsorvezető az egész világot meglepte, amikor kijelentette, Billy nevű fia azt hiszi, ő Diana hercegnő reinkarnációja.


Az ausztrál David Campbell négyéves fia kétéves kora óta meg van győződve, hogy ő Diana hercegnő reinkarnációja. A tévés műsorvezető a hétfői Today Extra-ban több pikáns részletet is elárult fia Diana hercegnőhöz fűződő rajongásáról.


A férfi elárulta, ő és felesége letesztelte fiát Diana hercegnő életéről, az eredmény pedig bámulatos lett.
“Leteszteltük. Több kastélyképet mutattunk neki – mint a Balmoral és Windsor – és megkérdeztük tőle, “Melyik kastély volta a tiéd?”” – mondta a férfi a Daily Mailnek, aki elárulta, a fia eltalálta Diana hercegnő kastélyát.

David Campbell azt is felidézte, amikor gyereke először látta Diana hercegnő fotóját: “Ez én vagyok mint hercegnő. Aztán egyszer jöttek a szirénák és már nem voltam hercegnő”.
 

Hozzátette azt is, gyermeke korábban biztosan nem hallott a hercegnőről és arról is beszélt, hogy hátborzongató, ahogy Diana életével kapcsolatban teljesen képben van.


Forrás: Twice.hu
.

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpart

 
 

1915-ben közel háromszáz katona tűnt el percek alatt egy csata kellős közepén úgy, hogy semmi nyomuk nem maradt.

Valami nagyon nem stimmel a koronavíussal kapcsolatban 
A patológusok megállapították: Nem a koronavírustól halnak meg az emberek
 
 Vár a Costa del Sol