.

Egy csodálkozásra késztető bűvészmutatványWill Tsai tajvani bűvész megdöbbentette a teljes nézőközönségét, és álló ovációval ünnepelték a bírák és a jelenlévők, miután egy hihetetlen illúziót mutatott be az "America's Got Talent" (AGT) című tehetségkutató műsor élő adásában.

 

 
Az AGT egy amerikai sorozat az NBC televíziós hálózaton, amelyben énekesek, táncosok, mágusok, komikusok és mindenféle korosztályú előadók versengenek a meghirdetett egymillió dolláros fődíjért.

A mutatvány előtt a műsor egyik bírája, Simon Cowell megkérdezte Tsait: "Oké Will, ez olyasmi, amit még soha nem láttunk?" Tsai azt mondta: "Soha nem csináltam még senki másnak. A műsor kedvéért hoztam létre."

A mutatvány a bevezető után, 2:53-nál kezdődik
 
<iframe width="720" height="406" src="https://www.youtube.com/embed/OPtEFoagU98" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

A 33 éves Tsai 15 éves korában emigrált Kanadába a családjával. A családja abban az időben anyagi nehézségekkel küzdött, ezért három részmunkaidős állásban kellett dolgoznia, hogy segítsen megoldani a problémákat - mondta Tsai. Egy nap véletlenül meglátott egy utcai bűvészt, amikor elhatározta, hogy ő is mágus lesz. 13 évnyi önálló tanulást követően jutott el oda, ahol jelenleg tart.

 

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja