.

2013 október végén történt: Ufó vizsgálja az őt követő kocsit




Ez az eset pár napja, október 27-én történt.
A videó elején érdekes fénnyalábok és a fénnyalábokat kibocsájtó UFO képei láthatóak. A klipp közepe körül jól megfigyelhető, amint ezek a fénnyalábok pásztázzák a már üres autót. Aztán aztán már csak az UFO gyors távozását tudta megörökíteni a biztos(?) távolba menekült gépkocsivezető.


<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/6r2BVcS3jM4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
A Youtube-on ez a szöveg olvasható a videó készítőjétől.

Helló, én Michigan vidéki részén élek. A legközelebbi nagyobb város Port Huron. Ezt a tárgyat láttam meg az otthonom közelében 2013 október 27-én. Így követtem egy nyilvános földúton. Aztán kiderült, hogy vissza kell fordulnom egy privát jelöletlen úton, amelyet valószínűleg mezőgazdasági gépek használnak, ami a szomszédos szántóföld felé halad.

Hello, I live in a rural part of Michigan. The closest major city is Port Huron. I saw this object near my home on the night of Oct 27, 2013. So, I followed it down a public dirt road. Then it turned so I had to turn onto a private unmarked road which is probably used for farm equipment to tend to the adjacent field crop.

Egy ponton az út elfogyott, hogy tovább menjek. Szóval kiszálltam a járműből, hogy egy kicsit jobban lássam. Aztán a tárgy hirtelen elindult felém. Ez meglepett, így elkezdtem futni. Valami nagyon furcsa kavargó zajt adott ki magából, ha felhangosítja valaki a hangszórót, akkor jobban hallhatja.

At that point, I was running out of road to go any further. So, I got out of vehicle to take a better view of it. Then, suddenly, the object started moving towards me. It startled me so I ran like hell for a little bit. It was making a very strange low swirling noise...so, please try and turn up your speaker volume to hear it better.

Egyszer egy kicsit visszafele mentem, kifele zoomoltam a kamerát, és észrevettem, hogy a tárgy az autóm felett lebegett közvetlenül. Aztán elkezdett ereszkedni, lassan körbeforgott közvetlenül a tető felett. Ekkor úgy tűnt, mintha egy ragyogó zöld fénysugár jelenne meg. Aztán hirtelen kilőtt az ég felé, és a kavargó hang pontosan az eltűnésével egyidőben megszűnt. Ez egy nagyon hátborzongató élmény volt, és még a hajam is égnek állt egész idő alatt, úgy éreztem, mintha valami nagyon sűrű statikus elektromosság volna a levegőben.

Once I moved a distance back, I zoomed out the camera a bit more and noticed the object was hovering directly over my vehicle. Then it started to lower itself as it slowly rotated directly over my roof! At that point, it appeared to be shining a very bright green beam over it. Then suddenly, it shot straight up into the sky and the swirling sound disappeared at the exact time it vanished. This was a very eerie experience and even my hair was standing on end through the entire time and felt as if there was highly dense static electricity in the air!

Az új világtudat fordítása
 

Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpart



Vár a Costa del Sol