.

Hatalmas jégeső a mexikói nyárban

Jégeső csapott le a mexikói Guadalajara városára. Ilyen brutális vihar emberemlékezet óta nem volt Mexikóban.

Portugália volt szombaton Európa legmelegebb része

Továbbra is pusztító, az emberi életre bőven veszélyes a hőség Európa jelentős részén. Portugália most a legforróbb, itt pénteken 45 fok körüli hőmérsékleteket mértek

Spanyolországot elárasztja az afrikai hőség

Spanyolországban szerdára várják az idei nyár első nagy kánikulájának kezdetét - derült ki a dél-európai ország meteorológiai szolgálatának (Aemet) keddi jelentésből.

Spanyolország szenved a csapadék hiánytól

Az utóbbi két évtized legrosszabb gabonatermése ígérkezik Olaszországban és Spanyolország bizonyos területein a Dél-Európát pusztító súlyos szárazság és hőség miatt. Az olajfa ültetvények is szenvednek.

Kanadához tartozó Új-Fundlandon az időjárás nem tudja, hogy globális felmelegedés van

Elképesztő mennyiség hó zúdult rá Új-Fundland Gander nevezetű településére. A helyiek egymás után tettek fel képeket a közösségi oldalakra az ött sem mindennapos havazásról.

Leszakadt az ég Malagán

A kora reggeli órákban özönvíz szerű eső ömlött Malaga környékén Costa del Solra. Lehetne róla sokat írni, de ez a videó többet mond minden leírásnál.

Itéletidő tombol az USA keleti partján

Megbénította a vihar az Egyesült Államok keleti partvidékét szombaton: több mint huszonnégy órája folyamatosan szakad a hó.

Különleges felhő Granada felett

Két éve különleges látványban volt része Granada lakóinak. A Sierra Nevada csúcsai felett kialakuló harang felhő nem mindennapi látványosság. Hatalmas szerencséje volt a fotósnak, hogy jó időben jó helyen volt.

Özönvíz szerű esők Dél-Spanyolországban

Hétfőn özönvíz szerű esőzések voltak Dél-Spanyolországban. Ezt legjobban egy tengerparti kisváros Adra szenvedte meg, ahol az esőzés utáni áradat kocsikat mosott el az utcán

Az idén megerősödik az El Ninjo

Az El Ninjo spanyol eredetű szó, kisfiút jelent. Az idén viszont úgy néz ki a kisfiúból nagyfiú lett, mert rekord erősséggel aktiválja a hurrikánokat ez a természeti jelenség

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja