Különös barlangot találtak a Holdon

Majdnem 50 kilométer hosszú, a Hold felszíne alatt húzódó barlangot észlelt a japán űrügynökség űrszondája, a Kaguja

Rejtélyes struktúrákat fedeztek fel a Hold egyik kráterében

Amatör kutatók újfent azon rágódnak, hogy a NASA még meddig titkolja, milyen rejtélyes építmények léteznek a Holdon.

Fotó mutatja, miért nem küldenek embert a Holdra már 45 éve

Kü­lö­nös fel­fe­de­zést tet­tek az ama­tőr ku­ta­tók egy régi Apollo-prog­ram­ból szár­mazó Hold-fotón, és egy új mű­hol­das képen. Mind­ket­tőn ugyanaz lát­ható.

A Hold egy mesterséges égitest?

Az  Apollo program, amelynek keretén belül az ember eljutott a Holdra, ami több kérdést vetett fel, mint amennyit megválaszolt. Ezekről az anomáliákról beszél Baogh Béla a VNTV adásában

48 évvel az első Holdraszállás után, még mindig nem tudjuk mit rejt égi kisérőnk.

1969, az első Holdraszállás óta eltelt kozel ötven évvel sem jutottunk közelebb a Hold rejtélyeinek megfejtéséhez, csupán a megváloszalatlan kérdések sokasodtak.

Szuperhold: 2016 november 14.

A hamarosan érkező érkező szuperhold olyasmi lesz, amire utoljára 1948-ban volt példa, legközelebb pedig 2034. november 25-én lesz rá esély.
 

Lassanként kiderül, miért nem küldünk embert a Holdra 1972 óta

Mára mindenki furcsálja, hogy bár meg­te­het­tük volna, de még­sem küld­tünk em­bert a Holdra az el­múlt 44 évben. De miért?

Ez nem lehet természetes képződmény a Holdon

A Hold egy igen rejtélyes égítest, de a lagnagyobb rejtély vele kapcsolatban talán az, hogy miért nem kutatják. Újabb, oda nem illő dolgot sikerült az északi pólusán felfedezni.

Oszlop a Holdon

A Hold tüzetesebb vizsgálatát az Apolló program óta elhanyagolja a tudomány. Pedig van ott sok érdekesség, de valahogy senki nem kíváncsi rá. A most felfedezett oszlopra sincs magyarázat.

 

A kínaiak furcsa alakzatokat fényképeztek a Holdon

Néha a Hold másik oldala felett is elrepül egy szonda, aminek közreadott, érthetetlenül homályos, gyenge felbontású képei találgatások sorozatát indítják el.
 

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja